Jäsen-, kannattajajäsenmaksun suuruus

- Jäsenmaksu 10€ (seuran junioreiden seuramaksuun kuuluu jäsenmaksu). Toimihenkilöt ovat jäseniä maksamalla jäsenmaksun. Toimintakeskuksen käyttö ilmaista. Oheisesta linkistä voit maksaa kauden 22-23 jäsenmaksun: https://www.fopsjuniorit.fi/lomakkeet/4911/jasenma...

- Kannattajajäsenmaksu 20€ ( Tue seuraa olemalla kannattajajäsen). Oheisesta linkistä voit liittyä kannattajajäseneksi kaudelle 22-23: https://www.fopsjuniorit.fi/lomakkeet/4912/kannatt...

-Salin käyttö: kannattajajäsenmaksu+15€/kk

Kannattajajäsenmaksun ja salin käytöstä ole yhteydessä toimistoon anssi.rantanen@fopsjuniorit.fi

Jäsenedut

Lounasravintola Macula:

Jäsenetu hintainen lounas maculassa.

Intersport Forssa:

-Edullisempi seurahinnasto seuratekstiileistä ja kaikista varastosta olevista jääurheilutuotteista.

-5% käteisalennus seurahinnaston ulkopuolisista tuotteista

-Kassalla tulee kertoa olevansa seuran jäsen, jotta kassa osaa kirjata alennukset.

Ramirent:

-Ramirentista FoPS Junioreille omat jäsenetu hinnat. Kerro kassalla olevasi FoPS Junioreiden jäsen tai esitä jäsenkorttimme niin saat edut käyttöösi.

-Olemme Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 60 vuokraamon verkostollaan ja yli 500 luotettavasta rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Laajan toimipisteverkon ansiosta olemme lähellä asiakkaitamme ja voimme palvella asiakkaitamme tarjoamalla aina parhaimman ratkaisun nopeasti ja tehokkaasti.

www.ramirent.fi

Ramirent Forssa (K-Rauta), Lepistönkatu 1, 30100 Forssa

Veikon Kone Lehtovirta:

Veikon Kone Forssa tarjoaa uusista DNA ja ELISA Rajattomista puhelin- ja nettiliittymistä tukea juniori toimintaan. Etu koskee myös numeronsiirtoja operaattorilta toiselle. Mainitsemalla kassalla "FoPS Juniorit" ja joukkue koodin kenelle haluat tukea antaa. ( Etuun hyväksytään jäsenet, juniorit, vanhemmat ja lähisukulaiset)

Lisäksi jos operaattoreilla on jokin liittymälahja niin asiakas saa tämän itselleen. (Esimerkiksi lahjakortti).

Tarjoamme puhelintarvikkeista FoPS Junioreille, 25% alennuksen normaalihinnoista. ( ei koske puhelimia) . Muista mainita FoPS Juniorit. ( Etuun hyväksytään jäsenet, juniorit, vanhemmat ja lähisukulaiset)

Ohessa linkki Veikon Koneen kotisivuille: http://www.lehtovirta.info/

Seura:

-Pelaajilla ja toimihenkilöillä mahdollisuus ostaa etuhintainen kausikortti FPS otteluihin.