Kevätkauden 2023 koulut ja harrasteryhmät
SeuraJulkaistu: 18.01.2023 12.00

Kevätkauden 2023 koulut ja harrasteryhmät

Tervetuloa mukaan FoPS Junioreiden koulujen ja harrasteryhmien kevätkaudelle!

Ringetteleikkikoulu

 • Ringetteleikkikoulussa leikitään ja pidetään hauskaa luistimet jalassa! Se on suunnattu noin 4-9 vuotiaille lapsille. Ringetteleikkikoulu kokoontuu pääsääntöisesti sunnuntaisin klo 11.15-12.15. Ottelut ja turnaukset saattavat aiheuttaa muutoksia aikatauluihin, joten seuraathan nettisivujen vuorovarauskalenteria. Mukaan tarvitset luistimet, kypärän ja iloisen mielen!
 • Kevätkauden hinta 70€ (sis. vakuutuksen, jäsenmaksun, rekisteröinnin ja yhden turnauksen, ohjauksen, harjoituspaidan kauden ajaksi, juomapullon).
 • Innokkaille vanhemmille on tarjolla ohjaajan paikkoja.

Ilmoittaudu ringetteleikkikouluun tästä!


Leijona-kiekkokoulu

 • Kiekkokoulu on pääosin -15-17 syntyneille lapsille tarkoitettu erittäin matalan kynnyksen aloitus lajin pariin. Kiekkokoulussa opitaan luistelutaitoja leikin kautta. Kiekkokoulu kokoontuu vuoroviikoin lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10.00-11.15. Ottelut ja turnaukset saattavat aiheuttaa muutoksia aikatauluihin, joten seuraathan nettisivujen vuorovarauskalenteria. Myös vanhempia ja nuorempia aloittavia pelaajia otetaan mukaan toimintaan – pyrimme rakentamaan ryhmiä jäälle taitotason mukaisesti. Nuorin sarjassa aloittava joukkueemme on alle yhdeksänvuotiaiden joukkue U9.
 • Minimivarustus on luistimet, kypärä ja kaulasuoja, mutta myös koko varustusta suositellaan. Seuralta löytyy varusteet lainaksi kauden ajaksi. Lainamailoja löytyy myös, jos omaa ei vielä ole.
 • Kevätkauden hinta 77,5€ (sis. vakuutuksen, jäsenmaksun, pelipassin, ohjauksen, harjoitus/pelipaidan, juomapullon).
 • Innokkaille vanhemmille on tarjolla ohjaajan paikkoja. FoPS Juniorit opastaa ja kouluttaa ohjaajat alkuun.

Ilmoittaudu Leijona-kiekkokouluun tästä!


Lapsiaikuisluistelu

 • Lapsiaikuisteluistelussa opetellaan luistelutaitoja leikin kautta erilaisissa rastipisteissä. Ryhmä kokoontuu sunnuntaisin klo 9.00-10.00 harjoitushallissa. Ottelut ja turnaukset saattavat aiheuttaa muutoksia aikatauluihin, joten seuraathan nettisivujen vuorovarauskalenteria. Mukaan tarvitset luistimet, kypärän ja iloisen mielen!
 • Kevätkauden hinta 60€ (sis. vakuutukset, jäsenmaksun, pelipassin, ohjauksen).

Ilmoittaudu lapsiaikuisluisteluun tästä!


Easy Hockey

 • Easy Hockey on matalan kynnyksen harrasteryhmä pelailun merkeissä. Se on suunnattu 10-17 vuotiaille lapsille ja nuorille. Ryhmä kokoontuu pääsääntöisesti sunnuntaisin klo 13.00-14.00 harjoitushallissa. Ottelut ja turnaukset saattavat aiheuttaa muutoksia aikatauluihin, joten seuraathan nettisivujen vuorovarauskalenteria. Mukaan tarvitset luistimet, kypärän, kaulasuojan, hanskat ja mailan, mutta myös koko varustusta saa halutessaan käyttää.
 • Kevätkauden hinta 65€ (sis. vakuutuksen, jäsenmaksun, pelipassin, ohjauksen, harjoituspaidan kauden ajaksi ja FPS-kausikortin).

Ilmoittaudu Easy Hockeyhin tästä!


Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Valmennuspäällikkö, ringette

Miranda Välisaari, sp. miranda.valisaari@fopsjuniorit.fi, puh. 050 324 3396

Junioripäällikkö, jääkiekko

Toni Pohjonen, sp. toni.pohjonen@fopsjuniorit.fi, puh. 050 356 9580

Toiminnanjohtaja

Anssi Rantanen, sp. anssi.rantanen@fopsjuniorit.fi, puh. 050 331 9097