Kesäduuni FoPS Junioreilla OP:n piikkiin
SeuraJulkaistu: 06.03.2024 16.00

Kesäduuni FoPS Junioreilla OP:n piikkiin


Oletko 15–17-vuotias nuori vailla kesätyöpaikkaa?

Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa osuuspankit ympäri Suomen tarjoavat 15–17-vuotiaille nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään. Tänä vuonna OP Lounaismaan tuella 100 nuorta saa kesätyöpaikan paikallisista yhdistyksistä.

Kesätyöt sijoittuvat koulun kesälomakauteen ja kesätyön pituus on yhteenlaskettuna kaksi viikkoa. Huomioithan, että voit hakea työtä useammasta mukana olevasta yhdistyksestä, mutta vastaanottaa vain yhden työpaikan. Kesätöiden hakuaika on käynnissä 31.3. asti ja työtä haetaan suoraan yhdistykseltä.

FoPS Juniorit tarjoaa kahdelle nuorelle mahdollisuuden tutustua ohjaajan työhön OP:n piikkiin. Toimenkuvaan kuuluu lasten kesäharjoittelun suunnittelua ja ohjaamista sekä juniorileirin ohjaamista. Työympäristönä toimii Forssan jäähallin ympäristö ja työaika sijoittuu kesä-heinäkuulle sekä elokuun alkuun. Työssä katsotaan eduksi hyvät sosiaaliset taidot ja innostava ote ohjaamiseen.


Näin haet kesätöihin FoPS Junioreille!

Tee vapaamuotoinen hakemus ja lähetä se sähköpostitse osoitteeseen anssi.rantanen@fopsjuniorit.fi.

Kesätyöhakemuksessa sinun kannattaa kertoa mm. seuraavat tiedot:

  • henkilötiedot ja yhteystiedot; nimi, syntymäaika, osoite, puhelin, sähköposti
  • koulu tai opiskelupaikka, kielitaito
  • mahdollinen aiempi työkokemus ja työnantajat

Hakemuksessa on lisäksi hyvä kertoa lyhyesti itsestä sekä miksi juuri sinut tulisi valita ja millaisen työntekijän FoPS Juniorit sinusta saisi.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä, otathan yhteyttä toiminnanjohtaja Anssi Rantaseen, puh. 050 331 9097, sp. anssi.rantanen@fopsjuniorit.fi.

Lisätietoa Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjasta ja kaikki alueemme yhdistysten avoimet kesätyöpaikat löydät täältä!


Forssan Palloseuran Juniorit ry – jääurheilua vihreällä sydämellä jo vuodesta 1976

Tänä päivänä seurassamme on noin 400 pelaajaa yli 30 eri ryhmässä. Lisäksi seuramme luistelukoulussa, ringettekoulussa ja OP-kiekkokouluissa on yhteensä noin 70 lasta oppimassa jääurheilun alkeita. Joukkueiden valmennuksesta vastaavat osaavat ja innostuneet henkilöt.