FoPS Ringette on nyt Tähtiseura!
SeuraJulkaistu: 17.09.2024 14.30

FoPS Ringette on nyt Tähtiseura!

FoPS Ringette on saavuttanut Tähtiseura tunnustuksen. Sinetin luovutus tapahtui ennen ringette edustuksen Ykkössarjan ottelua FoPS-LL-89.

Sinetin seuralle luovuttivat Ringetteliiton entinen toiminnanjohtajan ja liiton kansainvälisen työryhmän jäsen Anu Pitkänen sekä Ringetteliiton kilpailutyöryhmän ja ETT jäsen sekä toimitsijoiden pääkouluttaja Mari Sami.


Forssan Palloseura juniorit ry on saavuttanut Olympiakomitean ja Ringetteliiton myöntämän Tähtimerkki-tunnustuksen osoituksena laadukkaasta ja monipuolisesta seuratoiminnasta.

Tähtimerkki on osa Tähtiseura-laatuohjelmaa, joka tukee suomalaisen seuratoiminnan laadun kehittämistä.

Tähtimerkki myönnetään seuralle tämän läpikäytyä Tähtiseura-laatuohjelman kehittämisen polun, jonka päätteeksi seura auditoidaan.

Tähtiseuraohjelmassa arvioinnin kohteena ovat seuran johtaminen ja hallinto, urheilutoiminta, seuran ihmiset, sekä aineelliset resurssit.

Tähtimerkin omaavat seurat ovat seuratoiminnan edelläkävijöitä, jotka edustavat toimintatavoiltaan modernia, vastuullista ja ketterää urheiluseuratoimintaa. FoPS:iin jokainen lapsi on tervetullut juuri sellaisena kuin on, FoPS kuuluu kaikille.

Forssan Palloseura juniorit ry:n hallitus haluaa kiittää kaikkia seuran työntekijöitä, toimihenkilöitä, harrastajia ja yhteistyökumppaneita, jotka ovat olleet tätä upeaa tunnustusta mahdollistamassa.

Tähtiseuramerkin vastaanottivat FoPS ry:n puolesta toiminnanjohtaja Anssi Rantanen, Valmennuspäällikkö Opri Aromaa, Johtokunnan jäsen Mika Ahonen, Johtokunnan jäsen Teppo Mäkelä.

Paljon onnea koko FoPS -perheelle tunnustuksen johdosta!